19.11.07

Reposted from the "comments" so that everybody is aware of this...

Guys,

Sorry.. a promise is still a promise.. I owe you guys a tea/coffee function. I should have arranged something for November but got caught up with hal-hal duniawi.. hehehehe.. My apology.

Anyway, now I am back with a suggestion:

Date: 8th December 2007

Venue: Corus Hotel, Jln Ampang, KL (sori le sedara yang kat KT tu.. can't organise anything far away from KL for the time being..)

Time: 12.30 - 4pm

Price: RM39.50 nett

It's a standard high tea served by the hotel. If we have a big group, I might be able to arrange for something with the hotel. No promises at the moment, but anything is possible, kan?

We can always opt for a different venue and date if needed. But as of now, let's plan around that date, shall we? Kalau Belantara happy nak mainkan satu dua lagu, I kena carik tempat lain lak.. I know of a place, tapi kena ada 45 pax min, and the price is RM55++.. So what say you? ;)

Please let me know if you are coming. I need to make the reservation. It's once in a lifetime chance to meet THE Belantara!! I've met them, that's what I can tell you guys lah kan.. Jangan jeles!! They are great, guys! Don't miss this chance. Pasni, korang tatau bila lagi boleh jumpa Belantara, kan? ;)

See you guys there..

Nuruz


Any takers. Lets see how the response from fellow Belantaryans

13 Comments:

Blogger d'arkampo said...

I'm in!
I'm in!

wait...

I'm the 'sedara yang kat KT tu laaa'..

aiseh..

20/11/07 4:41 PM  
Anonymous Anonymous said...

8th dec already taken for me ...uwaaaaaaaaaaaaaa ...another date please ..if possible please...

the ideal meet up would be belantara main 4/5 lagu ... and jebat must be in the list!!!!

so...if possible, get the place that belantara put up an action ... simple is ok ... as long as it comes from belantara!

22/11/07 1:54 AM  
Blogger shuk said...

Lupa la pulak. Kalau on the 8th tak leh. sebab my son ada upacara "potong". Kalau the following week, how?

Ada ke org nak dtg ni. Perform? tak janji lagi....

23/11/07 5:17 PM  
Anonymous Anonymous said...

yup, the following week would be fined - deal ?
beside this blog - why not announce this on rock at era ke or any other medium...
well - bro , perform ler - simple pun tak apa - after all - tak pernah nampak kau org on stage ... bantai aje - simple is fine...

24/11/07 2:21 AM  
Anonymous Anonymous said...

kau org ada peminat.....

http://www.youtube.com/watch?v=yBejH3NOW34

time to come back belantara!

i have no comment on the song or video - but a thumb up for QURSANYproductions, ... nice try.

aku nak cover jebat, pelangi and nafiri .....tunggu :)

24/11/07 2:30 AM  
Blogger zaid said...

Dear Nuruz, I thank u for the intiatives......:)God-bless Belantaryan...

30/11/07 10:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

oklah people.. let's postpone it to another date. can we set it in january? may i propose 12th january then? time and place will be decided later. let's see how's the feedback, ye!

nuruz

4/12/07 11:51 AM  
Anonymous morrissey@the smiths said...

so jadi ke tidak 8th December baru2 ni? x de response pun...gua baru je bukak blog ni, dah lama tak bukak...kalau boleh belantara perform dewi, kasi budak2 skrg tau lagu tu sbb depa hanya tau dewi yg dewa 19 nyanyi... :-)

28/12/07 8:26 AM  
Anonymous metalstar said...

ok aku rasa better fan belantara perform team untuk buat benda ni,.jumpa nak bincang then kita decide....kena sit down.aku sendiri pun tak kenal sapa2 nama di sini selain shuk,zaid.Fan belantara ramai....we all 88 spm,boarding scoll all over the malaysia kenal n selalu main lagu belantara.PERNAH PERFORM lain lain skoll main lagu dewi...so i rasa byk fan belantar.Cuma byk yg tak tahu di mana Belang Tara ni.Aku teringat lagu dewi main kat tepi highway masa program muzik-muzik heheheh.So para fan belantara ada berani turun n sit down n kenal diri masing2 n bincang pastu decide maan nak buat perjumpaan.ADA berani.email aku zzrmetal@gmail.com......

12/1/08 6:16 PM  
Blogger amey ahmad said...

As'kum,
Saya Amir, bapak anak tiga (he he..) - sorang lagi "sedara yang kat KT tu laa".. So, dah jadi ker meeting dgn The Bro of Belantara tu?
Kalau tak jadi lagi, decide la cepat.. He he.. I'm free untuk Feb 14 08. Lepas tu nak gi sambung belajar sket lagi.. Hu hu.. "I don't want to miss a thing.." Set the time, please.. I'm coming..

BTW, saya dah jumpa kaset ori SriKandi Di Sisi (1988) dan Koleksi Terbaik (1992) yg covernya kelihatan seperti baru! Kset Infiniti dipinjam kawan yang tak reti nak pulangkan balik harta orang! PULANGKAN..

Hope to see all of you, soon..

19/1/08 11:48 AM  
Blogger shuk said...

Lum buat apa-apa lagi. Sebab x der response bila cik Nuruz try 2 organise.

kalu nak buat kalu, kena ada people yang meng"organise"nya.

Maybe set for teh tarik dulu ke r ape ker.Tengok la sambutan camne. later tengok lah...

so...anybody for teh tarik session first?

let's agree on a date first.

our email: blantara@gmail.com

19/1/08 4:42 PM  
Blogger amey ahmad said...

Salaam bro Shuk,

Emm.. Apa kata kalau bro semua announce time utk TT tu.. Kalau ada yg free boleh join kot.. Let us know the place and time, in advance.. Kalau time sesuai, insyaAllah ramai yg boleh/nak join.. Kalau saya turun KL, boleh join skali.. Amacam??

1/2/08 12:19 AM  
Blogger tajudin said...

salam brader,
t
wrote somethin on Belantara, pls visit my blog >>> http://tajudinms.blogspot.com/2009/02/bellantterror-best-of-belantara.html

ahhh, lepas hajat akhirnya nak tulis...

22/2/09 9:58 AM  

Post a Comment

<< Home