5.4.06

GOOD NEWS

Belantara will be working on the music for a movie -- now in production -- under Monsoon Pictures titled "Koya-Best". The band will be going into the studio once the shooting's completed. In conjunction, Belantara will also release THE new album containing the materials that they will be working on for the movie. God willing, the new album should be finished before the year ends. We might consider going on the road too!! Hope for the best.

17 Comments:

Anonymous John said...

Finally, I found something on Belantara. Where's your new material?
Is it still possible for me to get the Skikandi di sisi album?
Lastly, your fourth member, Benson Lee is a tall dude, teach guitar in Bentley (maybe used to teach)? Or I got the wrong dude.

Regards
John

9/5/06 10:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

Welcome back.
Any way I can get the cd of Srikandi di sisi?
Lastly, is Benson Lee the tall dude that also teaches in Bentley or I got the wrong bloke?

Regards

10/5/06 9:46 AM  
Blogger Sufian said...

Dudez,

Sekurang-kurangnya uploadz la mp3 lagu-lagu baru, leh gak layanz seblum album kluar...

1/6/06 11:34 AM  
Anonymous liar2pantsonfya said...

any news on the new album? Who's designing the cover? I'd like to have a go.

1/6/06 3:13 PM  
Anonymous longtimefan said...

Want someone to design your CD Sleeve? I'd like to have a go. Price can be discussed.

7/6/06 1:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

Assalamualaikum ..... memang bagus .... teman memang dah lama sangat menanti album korang keluar ..... kenapa korang stop buat album .... aku cukup minat kat susunan muzik korang ..... ada kelainan dari band2 lain ..... aku masih ingat lagu Menari Di Dalam Hujan .... tak silap aku ....tune lagu tu masih ada kat dalam kepala aku .... tak de ke niat nak di remaster lagu2 tu dan buat dalam bentuk cd ..... coz kaset korang tu dah yang first dah putus .... susah nak cari lagi .... harap2 masih kekalkan konsep muzik yang sama dalam album baru nanti ... selamat maju jaya

13/6/06 7:19 PM  
Blogger sepia_shadow said...

Wow I was just listening to Srikandi Di Sisi, and I thought I'd google "Belantara" and see what comes up. This is cool! Your debut and Srikandi Di Sisi is the best Malaysian rock album ever. I was lucky to have found your "Koleksi Terbaik Belantara" in KL some time back. Are you guys still playing?

28/6/06 3:03 PM  
Anonymous Anonymous said...

BELANG-TARA.

Wow! It has been quite sometimes bro. Mana menghilang?

Aku salute la dgn korang punya music. Kalau bawak lagu "heavy" macam "Jebat", perhh ... with double lead guitars attack tu... pure class! Macam band Halloween.

Bila bawa lagu slow macam Airmata, Sutra ... meleleh beb ... syahdu + touching habis.

You guys have great talent! Some people out there (like me) rate you guys on par with "Search" & "Wings". You guys should know that. Only things is, your record company sux! They done nothing for your promo. Itu sebab Belantara ni tak ramai yg kenal. Kalau lah korang tukar pergi BMG ke EMI ke, I think paling kurang pun, your legacy will be in the same level as Bumiputra Rockers, MAY or XPDC.

Ramai orang yg masih kagum dan minat dgn "Belantara" ni. Tapi sayang, ramai dari kami yg "frust" sebab tunggu album baru tak keluar-keluar. Band members pun senyap jer takde cerita. Your fans feel like Belantara has abandon them. Sedih bro.

It's nice to know that Belantara will come out with a new album. But, before you do that, I suggest you guys re-release back all of your albums from Belantara, Srikandi and Infiniti. Sebab banyak tape yg samada dah rosak ataupun dah hilang.

Aku sendiri dah lose count berapa banyak kali aku beli album korang ni. Paling kurang aku rasa dah 8 kali kot. Semua leboh!!! Mana pegi, aku tak tahu lah! Beli yg compilation punya pun leboh jugak. Gila betul.

Until, one day, aku pergi kedai kaset nak cari album Belantara ... dah tak jumpa dah. Yang ada tinggal compilation album saja. (produce in 2001 if I'm not mistaken). Aku rasa dah 10 tahun aku tak dengar lagu "Jebat" & "Dewi". 10 tahun bro!!! Sedih ... but yet, melodi & lirik dia still "fresh" dalam kepala aku ni. Amazing!

Jgn frustrate your fans lagi; Zaid, Aziz & Shukry. Aku harap dengan apa yg aku tulis ni, korang akan dapat semangat baru untuk hidupkan kembali Belantara!

CUBAAN BUKAN SATU
BELANTARA PERLU MAJU
TERUSKAN ...


err... camna nak dapatkan album2 korang. Please guide. TQ

ZZ Top

11/8/06 2:39 AM  
Anonymous melayu super said...

Really appreciate it if you guys could speed up the album release. i just couldn't stand listening to those amateurs'... all the best

20/8/06 3:36 AM  
Anonymous wan said...

broo..akhirnya gua jumpa juga blog u all.tahniah..lama tak dengar cerita....masih aku simpan keratan urtv pic korang.agaknya dah dekat 16 thn kot heheh..k...aku nak nak beli dari korang kesemua material dari 1st album samapai ke last album.aku punya stock semua tinggal casing je..cassette semua dah hilang hehe( tu zaman cassete le lagi tarak duit mau beli cd)..aku cari kat kedai dah takde so kalau korang leh jual dlm bentuk cd lagu ke mp3 atau apa ke janji aku boleh dengar balik lagu korang semua.satu lagi gitar si aziz tu tak mau jual ke hehe..ok silah contact aku di nombor 0192330975 .boleh cod atau pon di email aku zzrmetal@gmail.com...hope dapat dengar kabar gembira dari korang semua.Untuk pengetahuan korang akulah pembeli pertama (1997) di sekolah aku (sekolah sains perlis) maybe perlis aku juga yg pertama kot heheh....

11/9/06 11:44 AM  
Blogger ashanti2emilia said...

This comment has been removed by a blog administrator.

2/10/06 5:28 PM  
Blogger ybjn293 said...

This comment has been removed by a blog administrator.

3/10/06 4:16 AM  
Blogger bethmorgan2682959941 said...

This comment has been removed by a blog administrator.

5/10/06 11:53 PM  
Anonymous laki_susana said...

Assalamualaikum. How's your retail business doing? Hehehe.. Kirim salam kat Tengku Rozidar! I've been searching high and low for the song "Dewi" in the net, but couldn't download from anywhere. Would appreciate it if you can email me the song, considering the fact that you are not getting anymore royalty from the recording company - whatever. Hehehe... Wish you all the best in your revival, and looking forward to hear your new materials. (fnd_real@yahoo.com)

7/10/06 2:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

Assalamualaikum. How's your retail business doing? Hehehe.. Kirim salam kat Tengku Rozidar! I've been searching high and low for the song "Dewi" in the net, but couldn't download from anywhere. Would appreciate it if you can email me the song, considering the fact that you are not getting anymore royalty from the recording company - whatever. Hehehe... Wish you all the best in your revival, and looking forward to hear your new materials.

7/10/06 3:02 AM  
Blogger BELANTARA said...

"people"

on how to get our previous album, will try to source out for you. Will post here once got that figured out. Thank for your support. We hope to do something special for you guys/gals(?)when the time comes. Hoping it to be sooner than later.

A BIG THANK YOU for your support through the years. It does matters.

25/11/06 9:58 AM  
Blogger blntra1 said...

Thanks for the priceless feedbacks, I've read and re-read all them many times over. U guys/gals rock!

26/1/07 8:42 AM  

Post a Comment

<< Home